Sklep z winem online - Vinorama.pl - Twój Internetowy sklep z winami

Trwa dodawanie produktu.. "{product}" został dodany do koszyka!
  • Barwa
  • Smak
  • Kraj
  • Region
  • Szczep
  • Rodzaj
  • Cena
  • Oferty specjalne
  • Zestawy promocyjne

Pasujących produktów: 246

NOWE SMAKI

69,90 zł

Na oko to wino zawiera delikatny złoty kolor. W nosie jest mocno owocowe, dominują aromaty orzechów, bananów i miodu, z subtelnymi nutami zadymienia. Na podniebieniu, jest to...

Agostino Finca Chardonnay Viognier

Agostino Finca Chardonnay Viognier

Białe, Wytrawne

Argentyna

Ocena: 10.0

Dodaj do

WINA MEDALOWE

56,00 zł

Ciemny wręcz purpurowy kolor. W nosie pierwsze aromaty emanują fiołkami, suszonymi przyprawami i koncentrowanymi czerwonymi owocami. Po...

The Tin Mine Zevenwacht Red

The Tin Mine Zevenwacht Red

Czerwone, Wytrawne

RPA

Ocena: 10.0

Dodaj do

WINA EKOLOGICZNE

25,00 zł

Aronica wyróżnia się wyjątkowym, rubinowym kolorem, wyśmienitym smakiem oraz niepowtarzalnym bukietem.

Aronica Semi Dry

Aronica Semi Dry

Czerwone, Półwytrawne

Polska

Ocena: 7.5

Dodaj do

Newsletter

Zapisz się w naszym newsletterze aby otrzymywać przydatne informacje na swój adres e-mail:

PoleĆ Serwis

Spodobała Ci się oferta naszego sklepu? Poleć go swojemu znajomemu

CENA: ILOŚĆ: DOSTĘPNOŚĆ:

229.00 zł

0 szt.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU:

Producent: Chateau Beauregard
Kraj: Francja (mapa)
Region: Bordeaux 
Apelacja: AOC Pomerol 
Rocznik: 2010
Kategoria: Spokojne
Barwa: Czerwone
Smak: Wytrawne
Klasa: Jakościowe
Zaw. alkoholu: 14%
Pojemność: 0,75L
Szczepy:
Starzenie w dębie: 24 miesiące
Potencjał starzenia: 15 lat

OCENA:

0

W przeszłości oceniałeś już ten produkt.

Zapraszamy do wystawienia not innym produktom z naszej oferty.

photo
small_photo
notes

Nota Degustacyjna

Wino z przepięknymi aromatami fiołków, cedru, czarnej porzeczki, śliwki i przypraw, aksamitnymi taninami wspierane przez wielowarstwowość smaków. To wspaniałe zrównoważone wino, które jest pełne i bogate bez uczucia ciężkości.

suggestions

SUGESTIA SERWOWANIA

Podawać w temp. 16 - 18 ̊C, do czerwonych mięs w tym do cielęciny oraz do drobiu i twardych serów.

INFORMACJE DODATKOWE

notes

WASZE KOMENTARZE O PRODUKCIE

Dodaj komentarz

Zaloguj się lub zarejestruj
aby skomentować ten produkt